AGENDA

Regelmatig live muziek met een wisselend programma. Van Griekse avonden tot Jazz, Portugees, Blues of Pop. Daarnaast organiseren wij regelmatig toffe events bij Oli Mazi zoals een Greek Night of Legendary Sundays. Voor ieder wat wils! 

Reserveren

Agenda
Oli Mazi

Greek night by Demis & Bart | vrijdag 19 april | 19:00 - 22:30

Demis en Bart zijn twee bouzouki spelers met veel ervaring en passie. Met hun spel vervoeren ze de luisteraar naar een nostalgische Griekse zomeravond. Authenticiteit staat bij hen op één, ze willen de bouzouki echt overbrengen zoals deze bedoeld is door de oude meesters zoals Zambetas, Tsitsanis en Nikolopoulos. ambassadeurs van dit Griekse snaarinstrument en hebben in Nederland al in tal van theaters en podia gespeeld.

Programmeur | aMUSE events & artists

Moederdag Special by MIKE OTT | zondag 12 mei | 12:30 - 17:00

Op zondag 12 mei vieren wij Moederdag bij OLI MAZÍ. Een hele speciale lunch editie met een eenmalig live optreden van Mike Ott, bekend als winnaar van The Tribute: Battle of the Bands. 

Sinds een aantal jaar kruipt Mike Ott in de rol Barry Gibb en speelt hij de mooiste covers met zijn band, Bee Gees Forever. Vorige maand zijn ze met groot succes winnaar geworden van het SBS6 programma The Tribute: Battle of the Bands. Met meer dan 150 uitverkochte shows in het Ziggo Dome, TivoliVredenburg, Ahoy en andere toonaangevende locaties worden ze zeer enthousiast onthaald door het Nederlandse publiek.

Verras je moeder en reserveer snel een tafel voor dit eenmalige optreden van MIKE OTT!

Programma:
12:30 - 13:30   Inloop gasten 
13:00 - 15:45.  Serveren shared lunch 
15:45 - 16:45   Live optreden MIKE OTT 

Greek night by Orea Parea | vrijdag 24 mei | 19:00 - 22:30

Orea Parea is een Griekse muziekgroep die bestaat uit Yiannis Ikonomou (gitaar, vocals), Pelagia (vocals), Michalis Zarmakoupis (bouzouki, vocals). Het programma op deze avond bestaat uit een selectie van zowel nieuwe als oudere pop- en volksliederen. Yiannis, Pelagia en Michalis nemen ons mee op een muzikale reis door Griekenland.

Programmeur | aMUSE events & artists


Benieuwd naar de
mogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen?

Stuur dan een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in onderaan de website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie