Mordern Greek
Shared Dining!

Een menukaart met Griekse en mediterrane gerechten die bedoeld zijn om met elkaar te delen. Wij serveren geen klassieke voor-hoofd-na menu’s, maar bestel een mooie Griekse wijn, een toffe cocktail of een Grieks speciaalbiertje en kies vervolgens waar jij zin in hebt. Je kunt zelf bepalen hoeveel gerechtjes je wilt bestellen en in hoeveel rondes. Denk hierbij aan toffe bites als iberico souvlaki, metsovone bitterbal of een mini-burger met wagyu beef. De keuken werkt alleen met kwalitatieve seizoensproducten en wisselt elke 3 maanden van kaart.

Food

Onze gerechten zijn wat kleiner qua formaat, drie gerechten staan gelijk aan een  diner. Je kunt zelf bepalen hoeveel gerechtjes je wilt bestellen. Heeft u een allergie of andere dieetwensen? Meld het onze medewerkers. Zij kunnen jullie voorzien van alle informatie.

Menukaart

Wijn

Naast smaakvol eten hebben wij oneindig veel Griekse wijnen in ons assortiment. Van een provence style rosé uit Drama in noord Griekenland tot een houtgerijpte assyrtiko uit Santorini. Wij hebben voor ieder wat wils!
 

Wijnkaart

Cocktails

Wij Grieken houden van ouzo, maar niet alleen dat! Op onze cocktail- en drankenkaart vind je speciaalbieren van Griekse microbrouwerijen, onze signature cocktails, classics, de lekkerste Griekse frisdranken en nog heel veel meer!

Cocktailkaart

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie