Oli Mazi
The Greek Shared Dining!

Het restaurant ligt verscholen buiten het centrum van Utrecht, maar dit is niet zonder reden. Jarenlang was het succesvolle Griekse restaurant Alexios gevestigd in dit pand. Na het overlijden van hun opa (eigenaar van restaurant Alexios) besloten zijn twee kleinzonen Nikos en Jorgos, samen met hun vader Dimitri het succes voort te zetten en een eigentijds concept neer te zetten!

Reserveren

Modern Greek
Shared Dining!

Een menukaart met Griekse en mediterrane gerechten die bedoeld zijn om met elkaar te delen. Wij serveren geen klassieke voor-hoofd-na menu’s, maar bestel een mooie Griekse wijn, een toffe cocktail of een Grieks speciaalbiertje en kies vervolgens waar jij zin in hebt. Je kunt zelf bepalen hoeveel gerechtjes je wilt bestellen en in hoeveel rondes. Denk hierbij aan toffe bites als iberico souvlaki, crispy feta met abrikoos of een taco met soft shell crab. De keuken werkt alleen met kwalitatieve seizoensproducten en wisselt elke 3 maanden van kaart.

Naast ontzettend lekker eten staan ook de dranken centraal in ons concept. Met meer dan 50 Griekse wijnen, bijzondere cocktails, Griekse speciaal bieren en frisdranken hebben wij een uitgebreid en exclusief assortiment dat nergens anders te vinden is!

Al dit lekkere eten en drinken in combinatie met een zonnig terras, sfeervol interieur en live muziek maken OLI MAZÍ de perfecte locatie om te borrelen met collega’s of uitgebreid te tafelen met familie en vrienden!

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen!

Jorgos, Nikos, Dimitri en Team OLI MAZI

Bekijk menu

Benieuwd naar de
mogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen?

Stuur dan een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in onderaan de website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie