Oli Mazi
The Greek Shared Dining!

OLI MAZÍ (“όλοι μαζί” samen in het Grieks) is hét shared dining restaurant van Utrecht. Bij ons eet je creatieve seizoensgerechten met een Griekse twist. De gerechten zijn om te delen, zoals dat in Griekenland ook wordt gedaan. Daarnaast hebben wij oneindig veel mooie Griekse wijnen, signature cocktails en regelmatig live music!

Reserveren

Modern Greek
Shared Dining!

Een menukaart met Griekse en mediterrane gerechten die bedoeld zijn om met elkaar te delen. Wij serveren geen klassieke voor-hoofd-na menu’s, maar bestel een mooie Griekse wijn, een toffe cocktail of een Grieks speciaalbiertje en kies vervolgens waar jij zin in hebt. Je kunt zelf bepalen hoeveel gerechtjes je wilt bestellen en in hoeveel rondes. Denk hierbij aan toffe bites zoals iberico souvlaki, metsovone bitterbal met tomaten jam of een mini burger met wagyu beef. De keuken werkt alleen met kwalitatieve seizoensproducten en wisselt elke 3 maanden van kaart.

Bekijk menu

Arrangementen voor
grote en kleine groepen

Organiseer jij een personeelsuitje of wil je je verjaardag buiten de deur vieren? Ben je op zoek naar een ruime locatie voor een bruiloft, jubileum of bedrijfsfeest? Bij ons kun je borrelen en/of eten met een kleinere óf een grotere groep tot wel 120 personen.

Meer informatie

Benieuwd naar de
mogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen?

Stuur dan een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in onderaan de website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie