Mordern Greek
Shared Dining!

Bij groepen vanaf 9 personen werken wij met groepsmenu's. Heerlijke gerechten delen, zoals ze dat in Griekenland ook doen. Een tafel vol kleurrijke en smaakvolle gerechten die je samen proeft met je tafelgenoten. Bij shared dining restaurant Oli Mazí is dit het principe; samen met jouw gasten genieten van de lekkerste Griekse gerechten met een moderne twist. Van de bekende tzatziki tot een originele taco "pita gyros".

Wil je reserveren voor 9 of meer personen? Je kunt een reserveringsaanvraag doen via het contactformulier of bel 030-2431981. We nemen dan binnen 48 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Menukaart groepen

De keuken wisselt elke drie maanden van kaart en werkt alleen met kwalitatieve seizoensproducten.

Menukaart groepen

Wilt u reserveren?

Neem dan contact op via het contactformulier of bel 030-2431981. Heeft iemand in de groep een allergie of andere dieetwensen? Meld het ons.

Neem contact op

Vragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen? Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

[email protected]

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie