Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

It’s All Greek To Me by Orea Parea

mei 14 @ 18:30 - 22:00

Een Griekse topband neemt het podium van Oli Mazi over!

OREA PAREA is een Griekse muziekgroep die een repertoire presenteert met de topsongs uit de Griekse muziek.
De band bestaat uit drie enthousiaste musici.

Yiannis Ikonomou | Guitar & Vocals
Zanger en songwritter Yiannis Ikonomou is al jaren actief in de Griekse muziekscène in Nederland en beschikt over een rijke repertoir van Griekse top nummers. Daarnaast heeft Yiannis ook veel eigen nummers in zijn repertoire. Onder andere “Zografia mou” (My Drawing)en “To Limani”( The Harbour). Yiannis heeft de afgelopen jaren met veel passie en inspiratie een volledige album met 10 eigen gecomponeerde muziekwerken uitgebracht. De titel van de album is “Tis kardias Ta Vimata “(The steps of the heart) en is al beschikbaar op CD. Binnenkort is de volledige album ook op alle digitale streamers aanwezig.
Pelagia | Vocals
De band wordt verrijkt met de warme en gevoelige stem van Pelagia Renta. Pelagia is een getalenteerd zangeres en studeert op dit moment op de Codarts muziek universiteit in Rotterdam. Pelagia heeft sinds jonge leeftijd in Griekenland bij diverse bands gezongen en heeft een rijk repertoire in de Griekse folk en pop muziek.
Michalis Zarmakoupis | Bouzouki & Vocals
Michalis is de solist van de band. Een originele Griekse muzikant die met zijn Bouzouki ons mee zal nemen naar de kleine Griekse steegjes waar muziek bloeit. Michalis zingt ook een paar nummers mee in het programma en ondersteunt de band met zijn backing vocals.
Programma
Het programma bevat een zorgvuldige selectie uit zowel nieuw als oudere pop en volksnummers. OREA PAREA , Yiannis, Pelagia en Michalis nemen ons mee naar musicale reis in Griekenland.
Reserveer nu uw tafel via www.olimazi.nl of bel 030-2431981.

Gegevens

Datum:
mei 14
Tijd:
18:30 - 22:00
Site:
https://www.facebook.com/events/369107961927942/

Locatie

Oli Mazi